Akören İlkokulu

WEB https://akorenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bağdat Mah. Okul Sokak No2 Akören Kasabası
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, geleceğe yöne verecek öğrencilerin yetiştirildiği, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Isınma : Stokerli kaloriferli merkezi ısıtma sistemi
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Afyonkarahisar Antalya yolu üzerinde olduğu için ilçe ve belde otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Her 15 dk´da bir otobüs bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Sandıklı Antalya yolu üzerinde yerleşmiş Akören Kasabasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 15 km, İl merkezine 18 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :